6.4.10

Hi, people.. Macam mana diet?

:D diet i entah ke mana2. Sekarang tengah betulkan balik.
minyak canola pn dah beli. hahah. hari2 untuk dinner nak masak sayur-->tolong lah biar angan2 ini jadi kenyataan. Selalu i makan biskut bodo2. Roti!! sapu jam lagi!! salah3!
rasanya skarang hari basuh baju pun kena kuatkan smangat exercise la.
dia ni klu basuh baju je dah kire kerja berat takmo buat benda lain dah.
i tiba2 takde story apa, masuk2 merepek je. basuh baju kan gerak tangan je.
lenguh jugak la pinggang, tbongkok2 bilas, t'bongkok2 nak sidai. aiihhh tak suka!
tp ape boleh buat...

skipping 300 x per day pun dah ke mana2.

sebenarnye saje je nak share satu quote ni, dari orang yg join diet kt web kakak jillian kita.

never give up! Your journey begins today and continues for the rest of your life. This is not just about weight loss — it’s about discovering the person you want to be and making all your dreams come true. Stay the course and you will see your body and mind change in ways you never knew were possible!

"Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away."

Good luck to everybody. Selagi tak mati kita kena on healthy diet jugak walaupun dah kurus.

Bak kata kakak Jillian lagi..
"Unless You Puke!! Faint or Die!! Keep Working!!"

3 comments:

I want to lose weight said...

Masihhhhh...

Tapi sama ler..
masih poyo nak masak sup laa.. low carb food laa..

harammmmm

nazliahnazeer said...

hahaha. at least akk ade gk 3days food control.hr lain tu control ala kadar la kan.hihi. takpe2 kita berusaha! naz slalu singgah blog akak, hari2 tp malas tinggal komen.;)

eynda said...

Wah!! Ahkak suka quote yg kaler pepel tu....betul...jangan pikir utk kurus je...jadikan cara hidup kita...serius bila dah start workout balik memang terasa hidup lebih bermakna cewaahhh :-D