24.2.10

Blowing Balloon, Lady Bird Brand ;D

Itu kot nama belon ni sebab tertulis kat pack dia camtu. ;)

Dari 2-3 minggu lepas teringat belon ni, dah cari kat banyak kedai runcit. tak jumpa pun.
Rindu la nak main. ;P kui2. Pagi tadi sebelum pegi keje plak tu tiup! haha. siap sempat amik gambar. Puas hati! tapi time tiup n lambung2 belon tu teringat adik2. huhu :( rindu plak.

dulu kan main sama2. tiup besar2. ada yg kecik2. pastu cantum2 jd bentuk teddybear.
agak2 nak cari gaduh, penyek kan belon diorang. ;p


dah kecik belon ni. :( 1 harga dia 20 sen. dulu 10 sen.

chinese boy cashier tu cakap sebab skarang kita dah besar, kita nampak dia kecik la. hmm donno la. dah lebih 10tahun kot tak penah tengok belon ni.

see. how beautiful. selain belon buih main time mandi, ktorang main belon ni la.
sukee sgt! baju t sabah borneo belakang tu kak su my housemate beli kan. tq! :)

:D

4 comments:

kakchik said...

salam naz.

wah... kakchik pun rindu juga kat belon ni. memang terlalu lama tak nampak belon ni di jual di mana-mana. hampir pupus dah agaknya pengeluarannya.

tapi seronok kan dapat tiup belon macam ni. kanak-kanak zaman sekarang dah terlepas keseronokan ini.

nazliahnazeer said...

wslm kakchik.

hehe. tu la. dah lama sangat naz cari. seronok rsa bila tiup belon ni. rasa cam budak2 balik. hihi. tringat sgt zaman kecik2. betul, sbb naz tak nampak budak2 skrang main belon ni. ;)

eynda said...

Lamanyer tak nampak belon ni...akak pun suka!!

nazliahnazeer said...

Yayy! smua orang suka! ;) smalam naz main lg. ;p