17.12.09

Day 46

Wednesday (16 Dec 2009)

Breakfast: Tosei 1 set dengan kuah2 ia. (8.15 a.m)

Air masak.

Lunch: Koew tiaw goreng satu senduk kecil, ayam masak merah seketui, sambal ikan bilis tempe ubi kentang satu senduk. (1.30 p.m) & air kotak Green Tea 1. Syedap la.takde la rase burok cam green tea kite kene buat sendiri tu.

Jumpa la sorang makcik ni (nama dirahsiakan, bahagian ktorg jugak), dia tegur
"eeei tengok dia makan lauk je.."
"laa akak ni kan ada koew tiaw sikit." (dah berzaman cikNaz mkn lauk semate-mate, baru semalam gedik amik koew tiaw tu.)
"itu sieyyyykitttt je." (pergh korang memang tak dengar dia cakap "sikit" tu cane. nak describe susah. hahahaha hampehhhh! well peduli hape..)

Balik keje singgah kedai Block C nak beli air Bliss, tengok ada Apple Twister jugakkk!! aaaa! dah lama teringat nak minum ni, capai jugak itu pun. Balik2 terus 3 teguks. Puas hati. Strawberry Bliss tu kunon2 nak campur dalam cornflake. eiirrkk korang JANGAN BUAT!! suka hati je cikNaz ni nak renowate makanan. JANGAN! tak sedap langsung. campur jela susu atau makan begitu saje. ;D sebab boleh nak pelbagai ni i bukan lalu sangat susu musu ni. Tension kalau kene minum. Yang ada perisa je mau. hmm

Dinner: Cornflake + biskut size 50 sen 4 keping + yogurt bliss. (7.00 p.m)
Makan cornflake tu secare pakse, air bliss tu takmo makan sekali.

1 satay fish.
Kacang goreng 4-5 suap.
lagi 2-3 teguk apple twister.

Air masak.

Balik keje: 200 x jumping-jacks! dah bape hari tak buat. of course la buat n stop n buat lagi n stop, klu straaaiitt 200 kali mau koma teman.

4 comments:

Ida chubby said...

nyampah betul bila orang perli2 ni kan? huhuhu

nazliahnazeer said...

memang nyampah! T_T ape blh buat..

NaNa YuSoF said...

naz...sape mokcik tu??
kte kenal ke???
nnt jgn lupe gtau kte tau..
tau..tau..tau...
(kepoci...hak3)

nazliahnazeer said...

hahahahahahahha. (mampu gelak je.) ;p