18.11.09

Tag "Saya Sedang..."

From MiszriLina. :) Thanks dear. Dah lamaaaa sangat tak buat tag. Senangnyo la tag ni. ;p

Saya sedang.......

1. SAYA SEDANG sembang dengan mama kat phone. ;)

2. SAYA SEDANG jawab tag ni. ;p

3. SAYA SEDANG dengar lagu 'I Wanna Grow Old With You'. ahaks

4.SAYA SEDANG gelak2 sebab kelakar la mama mimicked suara adik yang cuak nak nanges sebab exam. hahahaah i used to be multitasker. uweekk!

5. SAYA SEDANG dengar lagu 'Obsessed' by Mariah Carey.

6. SAYA SEDANG baca blog and tinggal komen good luck pada akak ini.

7. SAYA SEDANG and always say to myself, i want to lose weight, i have to, no matter what i cant stop 'til i die. hohoho. Who wants to be fat, ugly, and not sexy?? Who wants to have flabby arms, flabby belly bump, big butt and big flabby tights? NOBODY! i tell ya! NOBODY!

8. SAYA SEDANG boring, feel lonely and habiskan tag ni dengan jayanye. ahaks.

Nak tag:
Liana
@boi

Sorry naz tak jadi tag kak Kaseh & Kak Eynda sebabnye diorang dah kena tag dengan orang lain n rasanya dah jawab pun. hahaha. So akak2 tak jadi la. ;P

Tak tau nak tag siapa lagi, sape2 nak buat boleh la buat. Yang dah baca ni. Sila2.

4 comments:

miszrLina said...

hehe... siap tag dgn jayanye!

sama la...mau buang sume flabby2 yg tkumpul ini ^_^

tak suke. tak suke.tak suke.

nazliahnazeer said...

wajib buang! bukan lagi haru. hihi.
good luck.

eynda said...

Naz...sorry...akak baru baca tag yg naz bagi ni...sama rupanyer dgn syikin bagi...so kira akak dah jawab la tag naz ye :-)

nazliahnazeer said...

a'a kak eynda, sama. naz dah tinggal komen baru perasan akak dah buat. hehe. tq.